Wednesday, March 11, 2015

Ομιλία της Ειρήνης Καμαράτου - Γιαλλούση (www.kamaratou-giallousi.gr) στον σύλλογο ΓΟΝ.ΙΣ





Ο ΓΟΝ.ΙΣ (ΓΟΝΕΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ για το ΠΑΙΔΙ), εντάσσουν και την ανάγνωση παραμυθιών, στο πλαίσιο των νέων, διευρυμένων δραστηριοτήτων του για τα παιδιά.
Διευρύνοντας τις ενέργειες των παιδικών εργαστηρίων, η ανάγνωση παραμυθιών ξεκινά το Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015 και ώρα 11:30π.μ, στα γραφεία του ΓΟΝ.ΙΣ στην Αθήνα, Αιόλου 102, 3ος όροφος. Η βραβευμένη συγγραφέας παιδικών βιβλίων Ειρήνη Καμαράτου – Γιαλλούση, θα ξεδιπλώσει τα νοήματα του καινούριου της βιβλίου «Οι τρεις καθρέφτες» (εκδόσεις Άγκυρα), που έχει σαν θέμα την Αισιοδοξία.
Ο ΓΟΝ.ΙΣ, προχώρησε στην παραπάνω ενέργεια, αναλογιζόμενος την ανάγκη των γονέων να περνούν δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά τους. Θέλοντας να καλύψει την ανάγκη αυτή, προσκαλεί γονείς με τα παιδιά τους,να έρθουν να περάσουν μαζί 2 ώρες, και να μάθουν το σημαντικό ρόλο που παίζουν τα παραμύθια, όχι μόνο σε παιδαγωγικό και συναισθηματικό επίπεδο των παιδιών αλλά και των μεγάλων.
Για το πρόγραμμα των παραμυθιών, περισσότερες πληροφορίες και νέα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας καθώς και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας.
Web: www.gonis.org.gr
Facebook: facebook.com/gonisgr Twitter: twitter.com/gonis_ngo


Λίγα λόγια για την Ειρήνη Καμαράτου – Γιαλλούση:
Η Ειρήνη Καμαράτου - Γιαλλούση γεννήθηκε στην Κάρπαθο και μεγάλωσε στον Πειραιά. Έχει γράψει περισσότερα από 40 βιβλία, με κύριο στόχο της να κάνει απλή κάθε δύσκολη έννοια που συναντά ένα παιδί χρησιμοποιώντας τον μύθο. Τα βιβλία της έχουν τιμηθεί με πολλές διακρίσεις.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στις ιστοσελίδες www.kamaratou-giallousi.gr
και http://www.kamaratou-giallousi.gr

No comments: